trendkleur natuurlijk

Trendkleur Natuurlijk

De zomer van 2022 komt eraan en we zien een kleine verandering in de babykamertrends. Naast de uitgesproken babykleuren blauw, roze, en groen kiezen veel aanstaande ouders dit jaar voor een natuurlijke tint in de babykamer.

We hebben het dan niet alleen over de kleur beige, hoewel dat natuurlijk een van de meest bekende natuurlijke kleuren is. Waar voorheen mintgroen of grijs als kleur voor een genderneutrale babykamer werden gekozen, zien we dat er nu vaker voor een beige, roest en oudgroene tint wordt gekozen. Deze kleuren worden vaak gecombineerd met houten accenten en natuurlijke printjes zoals dierenprints en printjes sierlijke bloemen.

Om jullie een idee te geven lichten we de leukste prints even toe:

1. Eucalyptus

De eucalyptus print is een prachtige print gebaseerd op de blaadjes van de eucalyptus plant. De print heeft verschillende tinten groen en is daardoor prachtig te combineren met veel kleuren zoals oudgroen, oud mintgroen, zeegroen, maar ook beige en grijs. Zo stelden wij onder andere dit mooie oud mintgroene eucalyptus babynestje samen.

2. Millefleurs

De naam zegt het al mille – fleurs, een prachtige print met duizenden bloemetjes. De millefleurs is een retro printje met kleine bloemetjes en subtiele takjes. De print heeft prachtige roestkleurige accenten en staat erg mooi in een landelijk of klassiek interieur. De millefleurs print kun je door de hele babykamer toepassen. Denk aan een mooie deken, de aankleedkussenhoes of een zacht babynestje. Tip; heb je een mozesmandje? De combinatie van een millefleurs stofje met roest wafelkatoen en het riet van de mozesmand is helemaal top!

3. Wilgentakjes

Nog een prachtige natuurlijk element zijn de wilgentakken. De wilgentak in bloei is een prachtig fenomeen en het is dan ook niet gek dat deze overgenomen is in de babykamertrends. De wilgentakjes zijn er mooi in een robuust interieur en kunnen met vele kleuren worden gecombineerd.

4. Kolibri / kraanvogel en andere vogels

Vogeltjes en nog meer vogeltjes. De natuur zit vol met de mooiste dieren en twee speciale dieren zien we dan ook vaak terugkomen in de babykamer thema’s. De kraanvogel en kolibri zijn een mooie aanvulling op de reeds bestaande dierenprints zoals de panter print. Heb jij ze al gezien? Je kunt er de mooiste hoeslakentjes van laten maken bijvoorbeeld.

Ben jij op zoek naar een natuurlijk interieur en wil je een samenstelling op maat laten maken? Stuur ons gerust een berichtje voor de mogelijkheden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *