Retourneren

Ben je niet geheel tevreden over je bestelling? Jammer! Maar geen probleem, retourneren mag!

Hoe meld ik een retour aan?

​​Om je bestelling (of een gedeelte daarvan) te herroepen, verzoeken we je vriendelijk je retour eerst kenbaar te maken aan ons via e-mail (info@petitbandit.nl). Zodra wij je retouraanvraag hebben ontvangen, zullen wij je de retourinstructies per mail doen toekomen. Je kunt ook het herroepingsformulier invullen.

Wat zijn de algemene voorwaarden omtrent retourneren?

​​Een aankoop kan natuurlijk altijd niet geheel aan de verwachtingen voldoen. Het is dan ook geen enkel probleem om deze te retourneren. Indien je gebruik wilt maken van het heroepingsrecht. zal het product – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Zorg er in ieder geval altijd voor dat je je bestelling goed verpakt. Om je retour aan te melden, stuur je een e-mail naar info@petitbandit.nl.

Je mag je bestelling herroepen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden. Wij houden de datum dat het pakket is afgeleverd (zie Track and Trace code) aan als de dag dat je je pakket hebt ontvangen. Na de herroeping heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Deze bedragen ongeveer €6,95 per pakket. Raadpleeg de website van je vervoerder voor de exacte tarieven. Zodra wij je retour hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Retourneer je de hele bestelling dan storten wij ook de verzendkosten terug.​

Wil je zelf een product samenstellen en retourneren voorkomen? Bestel dan vooraf stofstaaltjes zodat je thuis alvast de kleurtjes kan bekijken.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.