Petit Bandit

Something special for someone precious

De grote spelers op de babymarkt, we kennen ze allemaal wel. Maar, wat als je op zoek bent naar iets wat écht speciaal is? Die kleine spruit van jou is immers ook helemaal uniek. Waarom meegaan met de massa als het ook anders kan? Met dat idee ontstond Petit Bandit; voor alle mama’s en papa’s die net even iets anders willen.

Al die tripjes naar de baby megastores, je deed me er totaal geen plezier mee. Daar stond ik dan, alweer, te midden van een grote winkel op zoek naar “musthave” babyproducten. Ging ik dan uiteindelijk met een item in mijn shopping bag naar huis, bleek dat ik niet de enige in de buurt was die net dat product gescoord had. Kortom, ik was echt clueless.

Na mijn zwangerschap kwam Petit Bandit op mijn pad en boy, oh boy, de babywereld ging voor me open! “Something special for someone precious” was en is nog steeds ons motto. Petit Bandit biedt namelijk een uniek assortiment met een beperkte oplage. Zo wordt een groot deel van onze collectie met de hand gemaakt. Zelf zijn wij dagelijks achter de schermen druk bezig met het maken van speenkoorden, bijtringen en tipi babygyms. Iets wat wij met veel liefde doen. De rest van de tijd gebruiken we om naast de bekendere merken ook de kleine, nog onbekende merken op te sporen. Zo zorgen wij dat je bij elk bezoekje aan onze shop wel iets leuks tegenkomt. 

Dus ben jij op zoek naar een leuk cadeautje voor jezelf of je kleine bandiet? You know where to find us!
En, mocht je onverhoopt iets missen in onze shop? Laat het gewoon even weten!

Liefs,

Celena, en team Petit Bandit

petit bandit team
Wie zijn wij?