Babynest Regenboog Licht Oudgroen

 49,95 59,95

Dit babynestje regenboog licht oudgroen vrolijkt de babykamer en box op. Dit handgemaakte babynestje is gemaakt van super zacht licht oudgroen gewassen katoen en wit katoen met een fleurige regenboogjes print. Met dit babynestje maak je de overstap naar de grote wereld makkelijker voor je kindje doordat je een geborgen omgeving creëert.  Je kunt het babynestje aan twee zijdes gebruiken door hem binnenste buiten te keren.

Dit handgemaakt babynest licht oudgroen regenboog is een van onze limited editions. Het babynestje is standaard 65 cm lang, maar je kunt ook een langer matrasje nemen tegen een meerprijs. We raden aan het babynestje te gebruiken totdat je kindje zichzelf kan omrollen. Enkel gebruiken onder toezicht.

Specificaties:

  • Polyether matrasje van 30 x 65 x 3 cm
  • Nestje is aan twee kanten te gebruiken
  • Nestje kan groter en kleiner worden gemaakt door het lint los te maken / aan te spannen
  • Verzending binnen 5-7 dagen.
  • Onze stoffen worden voorgewassen.

Verzending

De levertijd van een los nestje is ongeveer 5-7 dagen. Wij maken alle bestellingen op maat. Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50 euro en naar België vanaf 60 euro.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Waarom  babynestje regenboog licht oudgroen kopen?

Een babynestje voelt voor een baby als een vertrouwde omgeving. Doordat je de nestjes kunt aanspannen met het lint en het nestje opstaande randen heeft, geeft dit voor het kindje een gevoel van geborgenheid zoals in de buik. Hierdoor kan de baby ontspannen slapen.  Je kunt het nestje gebruiken om op elke gewenste plek een slaapplek te maken voor je kindje. Zo kun je het nestje op de bank gebruiken of meenemen wanneer je ergens op bezoek gaat. Zo heb je altijd een zachte slaapplek bij de hand waar je kindje niet uit kan rollen. Je kunt het nestje gebruiken totdat je baby zich kan omrollen. Weet je op voorhand al dat je een grote baby zult krijgen? Kies dan voor een langer matrasje!

Handig om te weten :

Dit handgemaakte babynestje regenboog licht oudgroen kun je aan twee kanten gebruiken. Je kunt het nestje namelijk binnenste buiten keren. Zo kun je het printje en de effen stof afwisselen. Onze babynestjes zijn gemaakt van Oeko-Tex gecertificeerde stoffen en voorgewassen. Je kunt het nestje dus direct in gebruik nemen. Is het nestje vies? Geen probleem, je kunt het zelf uitwassen. We zorgen ervoor dat je de wasinstructies bij je nestje geleverd krijgt. Bewaar deze goed.

Wasvoorschrift

Wij gebruiken stoffen die voorgewassen worden zodat je het nestje direct in gebruik kunt nemen. Wil je het nestje in een later stadium alsnog wassen? Dan kan dat op de hand of in de wasmachine. We adviseren je het matrasje met een paar speldjes vast te zetten en het nestje in zijn geheel te wassen zodat ook het matrasje schoon wordt. Was het nestje op 30 graden (geen wolwasprogramma) en gebruik niet teveel wasverzachter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Babynest Regenboog Licht Oudgroen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *