Babynest Cognac Minky

 52,95 62,95

Een handig babynestje waar je babynestje overal geborgen in kan slapen? Dit leuke babynestje is uitgevoerd in een combinatie van een cognac wafelstof en witte minky stof.

Een babynestje draagt bij aan een geborgen slaapomgeving. Je kunt het nestje gebruiken om op elke gewenste plek een slaapplek te maken voor je kindje. Zo kun je het nestje op de bank gebruiken of meenemen wanneer je ergens op bezoek gaat. Zo slaapt je kindje altijd in zijn of haar eigen vertrouwde nestje. Met het lint kun je het nestje aanspannen. De opstaande randen zorgen ervoor dat je kindje er niet uit kan rollen.

Dit handgemaakt babynest minky kun je aan beiden zijdes gebruiken. Je kunt de minky stof dus afwisselen met de wafelstof. De nestjes zijn ook gewoon uitwasbaar. Handig wanneer er een ongelukje is gebeurd.

Ook leuk in combinatie met een bijpassende accessoires.

Specificaties

  • Polyether matrasje van 30 x 65 cm. Voor €4,95 per 5 cm kan het nestje verlengd worden tot max 75cm.
  • Nestje is aan twee kanten te gebruiken
  • Nestje kan groter en kleiner worden gemaakt door het lint los te maken / aan te spannen
  • Verzending binnen 7-14 dagen.
  • Merk: Petit Bandit
Artikelnummer: N/B Categorie:

Wasvoorschrift  minky babynestje

Wil je het nestje wassen? Dan kan dat op de hand of in de wasmachine. We adviseren je het matrasje met een paar speldjes vast te zetten en het nestje in zijn geheel te wassen zodat ook het matrasje schoon wordt. Was het nestje op 30 graden (geen wolwasprogramma) en gebruik niet teveel wasverzachter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Babynest Cognac Minky” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *