Verschoonmand Palmblad 80 cm

 57,95

Verschoonmand palmblad is een echte eyecatcher in de babykamer! Om je kindje te verschonen kun je kiezen voor een aankleedkussen of een prachtige verschoonmand. Deze mooie verschoonmand is gemaakt van palmblad en heeft een zacht matrasje van 2 cm dik.  Een rieten verschoonmand brengt veel sfeer in je babykamer. Groeit je kindje uit de mand, dan kun je het matrasje eruit nemen en de mand als opbergmand gebruiken. De hoeslakens kun je apart bestellen. Deze worden niet standaard erbij geleverd.

De palmblad verschoonmand heeft twee handgrepen waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen. De binnenmaat van de mand is 72x27cm. Let op: til de mand niet op wanneer je baby erin ligt.  De totale lengte van de mand is 80cm.

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorie:

Waarom een verschoonmand kopen?

Zoals de naam al aangeeft, gebruik je een verschoonmand om je kindje in te verschonen. De verschoonmand is de trendy variant van het aankleedkussen of waskussen. Het mandje, vaak gemaakt van riet of palmblad, heeft twee handgrepen waardoor hij makkelijk te verplaatsen is. Daarnaast heeft een verschoonmand een opstaande rand. Dit zorgt ervoor dat je kindje niet zo snel uit het mandje zal rollen. Laat je kindje nooit zonder toezicht in een verschoonmand liggen.

Verschoonmand vs aankleedkussen

Een verschoonmand en een aankleedkussen komen op hetzelfde principe neer. Beiden worden gebruikt om een kindje in/op te leggen wanneer je hem/haar wilt aankleden of verschonen. Toch zijn er wat kleine verschillen om rekening mee te houden.

Een verschoonmand heeft een opstaande rand, waardoor het kindje minder snel van de commode zal rollen. Aan de andere kant heeft een verschoonmand slechts een beperkte ruimte. De lengte van de mand is nu eenmaal een vaste lengte. Wordt je kindje groter, dan kan het mandje te klein worden. Je kunt de mand dan wel als opbergmand gebruiken of een andere leuke toepassing ervoor vinden. Daarnaast zit in een verschoonmand een stevig matrasje. Dat ligt lekker zacht, maar absorbeert ook water. Je dient dus een goede hoes over de matras te spannen en er rekening mee te houden dat het matrasje wel even vochtig kan blijven na het badderen bijvoorbeeld.

Het aankleedkussen of waskussen is een eenvoudigere variant. Deze kussen zijn vaak van plastic gemaakt en dus waterafstotend. Het aankleedkussen staat misschien wat minder trendy in thema babykamers, maar wanneer je hem voorziet van een handgemaakte aankleedkussenhoes staat hij juist extra leuk! Het aankleedkussen heeft geen opstaande rand dus je dient wel extra voorzichtig te zijn en te voorkomen dat je kindje van de commode rolt. Daarentegen kun je hem wel langer gebruiken. Wanneer je kind groter wordt, kun je de beentjes makkelijk over het kussen laten bungelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verschoonmand Palmblad 80 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *