Babynest Oudgroen | Olifant Leeuw

 49,95

Wil je een uniek babynestje kopen? Dan is dit handgemaakte oudgroene babynestje met olifantjes en leeuwtjes print iets voor jou! Dit babynestje wordt gemaakt van oudgroen wafelkatoen in combinatie met een katoenen stof met een oker / groene print. Dit unisex babynestje is geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Dit handgemaakte babynestje kun je aan twee kanten gebruiken. Je kunt het nestje namelijk binnenste buiten keren. Zo kun je het printje en de wafelstof afwisselen. Onze babynestjes zijn voorgewassen. Je kunt het nestje dus direct in gebruik nemen. Is het nestje vies? Geen probleem, je kunt het zelf uitwassen. We zorgen ervoor dat je de wasinstructies bij je nestje geleverd krijgt. Bewaar deze goed.

Specificaties:

  • Polyether matrasje van 30 x 65 x 3 cm
  • Nestje is aan twee kanten te gebruiken
  • Nestje kan groter en kleiner worden gemaakt door het lint los te maken / aan te spannen
  • Gratis verzending binnen 7-14 dagen.
  • Onze stoffen worden voorgewassen.
  • Handgemaakt door Petit Bandit

Waarom een babynestje kopen?

Een babynestje voelt voor een baby als een vertrouwde omgeving. Doordat je de nestjes kunt aanspannen met het lint en het nestje opstaande randen heeft, geeft dit voor het kindje een gevoel van geborgenheid zoals in de buik. Hierdoor kan de baby ontspannen slapen.  Je kunt het nestje gebruiken om op elke gewenste plek een slaapplek te maken voor je kindje. Zo kun je het nestje op de bank gebruiken of meenemen wanneer je ergens op bezoek gaat. Zo heb je altijd een zachte slaapplek bij de hand waar je kindje niet uit kan rollen. Je kunt het nestje gebruiken totdat je baby zich kan omrollen. Weet je op voorhand al dat je een grote baby zult krijgen? Kies dan voor een langer matrasje!

Wasvoorschrift 

Wij gebruiken stoffen die voorgewassen worden zodat je het nestje direct in gebruik kunt nemen. Wil je het nestje in een later stadium alsnog wassen? Dan kan dat op de hand of in de wasmachine. We adviseren je het matrasje met een paar speldjes vast te zetten en het nestje in zijn geheel te wassen zodat ook het matrasje schoon wordt. Was het nestje op 30 graden (geen wolwasprogramma) en gebruik niet teveel wasverzachter.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Babynest Oudgroen | Olifant Leeuw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *