november lootjesactie

November lootjesactie

Het is weer november! De maand dat wij altijd een leuke lootjesactie hebben. Wat houdt de actie precies in? Je leest het allemaal op deze pagina.

November is de laatste maand voor de dure feestmaand. De ideale maand om te shoppen voor de feestdagen en te profiteren van toffe Black Friday acties. Shop je in November in onze webshop? Dan krijg je bij elke bestelling een lootje. Elk lootje is voorzien van een uniek lotnummer waarmee jij kans maakt op toffe prijzen! Op 1 december 2022 worden de lootjes getrokken en maken wij de winnaars van de lootjesactie via social media en onze nieuwsbrief bekend. Volg ons dus op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Hoe vaak mag ik meedoen?

Je mag zo vaak meedoen als je wil! Aan elke bestelling voegen wij automatisch een lootje toe. Bestel je meerdere keren? Dan ontvang je meerdere lootjes. OP = OP

Wat kan ik winnen?

Wij geven heel veel leuks weg! Maar, we houden het nog een klein beetje een verrassing. We kunnen je wel verklappen dat wij sowieso een cadeaubon en een surprise box weggeven. De andere prijzen blijven nog even geheim. Hoe meer deelnemers, hoe meer prijzen! Zo zorgen we dat iedereen een goede kans maakt.

Tot wanneer kan ik meedoen?

Je kan meedoen vanaf 1 november t/m 30 november 2022. Heb je een custom made product besteld en heeft je bestelling een langere levertijd? No worries, we voegen je lotnummer toe aan de lootjesactie en kunnen je je lootje alvast digitaal toesturen zodat je je lotnummer op 1 december 2022 weet.

Birthday Bash 13
November lootjesactie

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *