Babynestje Lichtgrijs Lama

 46,95

Dit babynestje lichtgrijs lama biedt jouw kindje een geborgen gevoel. Dit mooie babynestje is geschikt voor zowel jongens als meisjes en is gemaakt van 100% katoen met het Oeko-Tex certificaat. De stofjes zijn voorgewassen dus het babynestje is direct klaar voor gebruik.

Babynestje lichtgrijs lama is gemaakt van lichtgrijs wafelkatoen en heeft een hydrofiele binnenzijde met lama print. Het hydrofiel is lekker zacht en absorbeert overtollig vocht. Dit babynestje heeft een stevig matrasje van 65 cm. Je kunt het babynestje gebruiken totdat je kindje zichzelf kan omrollen. Plaats de voetjes van de baby altijd aan de zijde van het lint en gebruik het nestje enkel onder toezicht.

Handig om te weten:

Dit handgemaakte babynestje kun je aan twee kanten gebruiken. Je kunt het nestje namelijk binnenste buiten keren. Zo kun je het babynestje even keren als er een vlek in zou komen of het babynestje nat is. Is het nestje vies? Geen probleem, je kunt het zelf uitwassen. We zorgen ervoor dat je de wasinstructies bij je nestje geleverd krijgt. Bewaar deze goed. Onze babynestjes zijn voorgewassen. Je kunt het nestje dus direct in gebruik nemen.

Specificaties:

  • Polyether matrasje van 30 x 65 x 3 cm
  • Nestje is aan twee kanten te gebruiken
  • Nestje kan groter en kleiner worden gemaakt door het lint los te maken / aan te spannen
  • Verzending binnen 1-7 dagen.
  • Onze stoffen worden voorgewassen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Babynestje Lichtgrijs Lama” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *